Хустська міська рада

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка»

У відповідності до частини 9 статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Положення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області, затвердженого рішенням виконавчого комітету Хустської міської ради від 21.04.2021 №189, розпорядження Хустського міського голови від 11.05.2021р. №61/02-05 «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області», протоколу засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області   від 13 травня 2021 року №1, Конкурсна комісія для проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника (директора) комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області» оголошує конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області.

 

Найменування підприємства: Комунальне некомерційне підприємство «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області.

 

Юридичне та фактичне місцезнаходження підприємства: 90400; Закарпатська область, м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 57.

 

Основні напрями діяльності підприємства: код КВЕД 86.21 Загальна медична практика; код КВЕД 86.23. Стоматологічна практика.

Комунальне некомерційне підприємство «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області  є амбулаторним закладом охорони здоров’я – комунальним некомерційним підприємством, що надає послуги вторинної/спеціалізованої стоматологічної – медичної допомоги будь-яким особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом.

  

Статут Комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області, затверджено рішенням виконавчого комітету Хустської міської ради від 04.02.2021р. №70 (додається).

 

Структура Комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області включає: апарат управління; господарсько-обслуговуюча частина; медична частина (терапевтичне відділення; рентгенологічний кабінет, відділення стоматології дитячого віку, лікувально-профілактичне відділення; госпрозрахункове ортопедичне відділення); бухгалтерія.

 

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності Комунального некомерційного підприємства «Хустська стоматологічна поліклініка» Хустської міської ради Закарпатської області на 2021 рік складають:

Кошти місцевого бюджету – 274400 грн.

 

Прийом документів для участі у конкурсі буде здійснюватися з 17 травня 2021 року по 15 червня 2021 року включно.

Кінцевий строк подання документів для участі у конкурсі  – 15 червня 2021 року до 17:00 к.ч.

 

Прийом документів для участі у конкурсі здійснюється за адресою: 90400; Закарпатська область, м. Хуст, вул. 900-річчя Хуста, 27, приміщення виконавчого комітету Хустської міської ради, I – ий поверх, каб. № 1.

 

Номер телефону для довідок: (03142) 4-37-06; 4-40-67.

 

Адреса електронної пошти для довідок: info@khust-miskrada.gov.ua.

 

Перелік документів, що подаються претендентом для участі у конкурсі:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094;

3) резюме у довільній формі;

4) автобіографію;

5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;

6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094;

7) конкурсну пропозицію не менше 5 – ти сторінок та не більше 15 – ти сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;

8) довідку МВС про відсутність судимості;

9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;

10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094;

11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094;

12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендента: вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра. Загальний стаж роботи не менше 10-ти років або не менше одного року на керівних посадах.

Повинен знати: Конституцію України, закони, постанови, укази, розпорядження, рішення та інші нормативно-правові акти органів державної влади і місцевого самоврядування, які регулюють порядок діяльності закладу охорони здоров’я; профіль, спеціалізацію й особливості структури закладу охорони здоров’я; податкове та екологічне законодавство; перспективи, вітчизняні і світові тенденції технологічного, технічного, економічного і соціального розвитку галузі і закладу охорони здоров’я; можливості ефективного використання виробничих потужностей, наявних технологічних процесів, їх реструктуризації або заміни; кадрові ресурси закладу охорони здоров’я; порядок розроблення і затвердження бізнес-планів, фінансових планів (у разі необхідності) та програм виробничо-господарської діяльності; ринкові методи господарювання та управління; кон’юнктуру ринку; порядок  укладення і виконання господарських та фінансових договорів, галузевих тарифних угод, колективних договорів та регулювання соціально-трудових відносин; вітчизняні і зарубіжні досягнення науки та технології у відповідній галузі виробництва і досвід завоювання позицій на світових та регіональних ринках продукції; основи економіки, менеджменту, маркетингу, організацію виробництва, праці та управління; етику ділового спілкування та ведення переговорів; трудове законодавство, технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету; сучасні засоби комунікацій та зв’язку; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров’я.

Вимоги до конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція має бути не менше 5 та не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі та повинна містити проект плану розвитку підприємства на середньострокову перспективу на п’ять років, в якому передбачаються:

план реформування підприємства протягом одного року;

заходи з виконання завдань закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;

пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку закладу;

пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності закладу.

Умови оплати праці керівника підприємства із зазначенням істотних умов контракту: умови оплати праці визначаються відповідно до умов контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, що діє в організаційно-правовій формі казенного або комунального некомерційного підприємства та не можуть бути меншими, ніж передбачено законодавством. Типова форма контракту затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019р. №792.

Дата проведення конкурсу:

29 червня 2021 року о 10:00 год. за київським часом – засідання конкурсної комісії із заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення із ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури – переможця конкурсу.

Місце проведення конкурсу: Закарпатська область, м. Хуст, вул. 900-річчя Хуста, 27, приміщення виконавчого комітету Хустської міської ради, ІІІ- ій поверх (малий зал ради, каб. №58).

Опубліковано: 14.05.2021 768 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Оголошення початку VІI Всеукраїнського конкурсу фото та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна».
Загальний план заходів з проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху з 13 по 19 травня 2024 року. Усі заходи проводитимуться з урахуванням вимог правового режиму воєнного стану, зокрема, дотримання алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога» Детальніше про конкурс тут: Загальний План заходів ...
Профілактика сказу – пероральна імунізація диких тварин
Сказ особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, яке характеризується ураженням центральної нервової системи. Основним джерелом сказу у домашніх тварин є лисиця звичайна або червона, яка є джерелом збудника інфекції та забезпечує постійну циркуляцію вірусу в природі. Синамтропізація лисиць, неконтрольоване їх розмноження гарантує постійні контакти з безпритульними собаками і котами та поширення сказу… ...
Мудрість та відвага: в Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
Участь у І територіальному відбірковому етапі беруть рої середньої та старшої вікової групи з різних куточків Хустської міської територіальної громади. Мета гри – плекання нової генерації українців, захисників держави. Ця гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. “Джура” – це про команду, змагання та дружбу.… ...
Стадіон повинен працювати, а діти – розвиватися
На цьому наголосив в.о. Хустського міського голови Василь Губаль, відвідавши міський стадіон “Карпати”. Сьогодні, 1 травня, тут відбулося представлення нового директора. Ним став Олександр Павлюк із міста Хуст. «Нові люди, а це означає, що молодь із новими силами зможе втілювати багато ідей та задумів. На це покладаємо великі надії. Наша територіальна громада – велика, а… ...
Вітання директорам шкіл
Керівники шкіл відзначають сьогодні одне з професійних свят — День директора школи. Тому кожному із тих, хто очолює шкільні колективи нашої Хустської міської територіальної громади, хочу сказати «дякую». На ваших плечах – нелегка ноша, але така потрібна і важлива. Саме ви задаєте темп усьому навчальному закладу, підтримуєте і направляєте педагогічний колектив, дисциплінуєте учнів. Бажаю вам… ...
Про функціонування ,,Єдиної ветеранської лініїˮ
“Єдина ветеранська лінія” є безоплатною та працює щодня з 8 до 20 години. Сервіс запущено командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі для надання якісних консультацій та підтримки ветеранської спільноти. За телефоном 0 800 505 217 кваліфіковані фахівці надають консультацію з нагальних питань ветеранам і ветеранкам, членам їхніх сімей, а також… ...