Хустська міська рада

Заходи з протидії поширення коронавірусу

Продовжуємо оприлюднювати для широкого загалу розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 14

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  06 травня 2020 року                                                                                                                          м.  Хуст

 

 

Про посилення контролю за виконанням

протиепідемічних заходів із мінімізації

поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)

 

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», у зв’язку із різким підвищенням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 та збільшення кола осіб на території Закарпатської області, з метою ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення в місті Хуст:

 

1. Виконавчому комітету Хустської міської ради та керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

1.1. Посилити контроль за дотриманням вимог карантинних заходів та рішень регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо попередження поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

1.2. У період з 05 по 10 травня 2020 року спланувати та провести комплексні заходи із перевірки умов самоізоляції осіб, що повернулися із інших країн, а також контактних осіб.

1.3. Організувати та провести серед населення міста Хуст додаткову інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання вимог карантинних заходів.

 

2. Рекомендувати Хустському відділу ГУ Національної поліції в Закарпатській області:

2.1. У період з 05 по 10 травня 2020 року провести контроль за дотриманням вимог карантинних заходів при транспортуванні спецрейсами працівників до місця роботи.

 

3. Рекомендувати Хустському відділу ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області:

3.1. Забезпечити, відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020р. №14, моніторинг роботи продовольчих ринків. Зведену інформацію про кількість ринків, які працюють, виявлені порушення та результати реагування надавати до штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації при виконавчому комітеті Хустської міської ради (ivanbilic627@gmail.com).

Термін: щодня до 10.00

 

4. Рекомендувати Хустському відділу ГУ Національної поліції в Закарпатській області та Хустському МРВ УДСНС України в Закарпатській області:

4.1. Провести серед населення міста Хуст додаткову інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання вимог карантинних заходів із залученням засобів масової інформації, автомобільної техніки з гучномовцями, соціальних мереж, інтернет-видань, тощо.

 

 

Керівник робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації, перший заступник
виконавчого комітету Хустської міської ради                                        Іван ФЕТЬКО

 

Опубліковано: 06.05.2020 491 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Стартує грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії»
Деталі конкурсу за посиланням: https://uyf.gov.ua/programs/kariernyistart. Кінцева дата подачі заявок до 7 серпня 2024 року. У разі виникнення питань чи пропозицій – прохання звертатись –  uyf.inbox@gmail.com. або за тел. 246 62 36. Стежте за оновленнями та можливостями Українського молодіжного фонду на https://www.facebook.com/uyf.gov.ua/ та безпосередньо на веб-сторінці – https://uyf.gov.ua/   Детальніше: «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії» (2)… ...
«Вітрина-1201»: Пенсійний фонд інформує про надання житлових субсидій та пільг
Пенсійний фонд України продовжує працювати над  удосконаленням системи надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Першим кроком стала автоматизація процесу їхнього призначення. У зв’язку з цим до 1 січня 2023 року управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, виконавцям комунальних послуг необхідно було зареєструватися в електронному кабінеті на офіційному вебпорталі Пенсійного фонду України… ...
Відео з відкриття Алеї пам’яті Героїв у місті Хуст
...
З Днем державності України!
Сьогодні, 15 липня, Україна відзначає День української Державності. 3 цієї нагоди в Хустському міському парку біля памʼятника Янголу-революціонеру відбулися урочисті заходи. Участь у них взяло керівництво Хустської міської ради та району, громадськість. Хвилиною мовчання та покладанням квітів помʼянули тих, хто за понад тисячолітню історію боровся за українську державність і поклав за неї своє життя. Далі… ...
У Хусті відкрили Алею пам’яті Героїв
Символічним та водночас скорботним став недільний день урочистого відкриття Алеї пам’яті Героїв – земляків, які полягли за свободу і незалежність Батьківщини у російсько – українській війні. 14 липня Хустська територіальна громада, керівництво міста й району, військовослужбовці, ветерани, священнослужителі, рідні та близькі полеглих воїнів, представники установ і організацій, депутати, старости, жителі та гості зібрались тут, аби… ...
128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада відзначає 102 річницю від дня створення
12 липня 1922 року вважають офіційною датою заснування 128-ї бригади. За роки існування завдяки подвигам, відвазі й хоробрості бійців бригада стала справді легендарною.Вічна пам’ять воїнам, які віддали своє життя у бою з ворогом.Низький уклін та шана військовослужбовцям, які сьогодні стоять на варті нашої безпеки, суверенітету та незалежності держави.Закарпаття пишається!Слава Україні!Героям слава! ...