Хустська міська рада

Заходи з протидії поширення коронавірусу

Продовжуємо оприлюднювати для широкого загалу розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 52

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

 

02.12.2021 року                                                           м.  Хуст

 

Про посилення контролю за виконанням протиепідемічних

заходів щодо мінімізації поширення коронавірусної хвороби

(COVID-19) на території Хустської міської територіальної громади

 

Відповідно до ст.75 Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами та доповненнями), розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Закарпатської обласної державної адміністрації від 16.11.2021 № 77, розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації № 781 від 26.08.2021 року «Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 27.03.2020 № 177 «Про переведення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Закарпатської області у режим функціонування в надзвичайній ситуації та організацію заходів з її ліквідації» ), з метою ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення Хустської міської територіальної громади:

 

  1. Керівнику КНП «Хустська центральна районна лікарня ім. Віцинського О.П.» Хустської міської ради, забезпечити:

1.1. Подальше резервування ліжкового фонду для надання медичної допомоги хворим на COVID-19, із розрахунку не менше 50 відсотків від наявного ліжкового фонду.

1.2. Безперервне надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, для яких відтермінування медичної допомоги несе ризик для життя та здоров’я.

1.3. Беззаперечне дотримання принципу екстериторіальності при транспортуванні пацієнтів до місць надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

  1. Керівнику КНП «Хустська центральна районна лікарня ім. Віцинського О.П.» Хустської міської ради, керівнику КНП «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хустської міської ради, забезпечити:

2.1. Дотримання вимог наказу МОЗ України від 02.04.2020 року № 762 «Протокол надання медичної допомоги для лікування Коронавірусної хвороби (COVID-19)», у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 20.09.2021 №1979.

2.2. Дотримання вимог розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаного із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 від 15.12.2020 № 156 «Про впровадження інформаційної системи координації наявних вільних ліжко-місць у закладах охорони здоровя, які надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу (СОVID-19)», щодо внесення до Інформаційної системи координації наявних вільних ліжко-місць у режимі реального часу відповідальними особами кожного закладу, які надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу.

  1. Структурним підрозділам виконавчого комітету Хустської міської ради, керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

3.1. В межах своїх повноважень здійснювати контроль за дотриманням протиепідемічних та карантинних заходів на території Хустської міської територіальної громади.

3.2. Проводити серед населення інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання вимог карантинних заходів та вакцинації від COVID-19.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на відповідальних виконавців в межах їх повноважень.

 

 

Керівник робіт з ліквідації наслідків

надзвичайної ситуації ­– заступник міського                            Іван ФЕТЬКО

голови

 

Опубліковано: 15.12.2021 917 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

EU4Culture: онлайн-курс із грантового менеджменту для митців і діячів культури
До 16 травня триває прийом заявок на участь в онлайн-курсі з грантового менеджменту для представників креативних індустрій від EU4Culture. EU4Culture надає митцям та діячам культури можливість отримати доступ до онлайн-курсу з написання грантових заявок. Онлайн-курс має на меті надати фундаментальні знання з цієї теми особам, зацікавленим у подачі заявок на фінансування від ЄС для реалізації… ...
Заміна водопроводу по вул. Кубинця
2 травня аварійною бригадою Хустського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства було замінено протяжністю 73 м магістрального водопроводу на вул. Кубинця. Тут прокладено нові та надійні труби. Адміністрація Хустське ВУВКГ ...
Територію Хустського замку прибрано та впорядковано
Цей тиждень розпочався з активного прибирання території та руїн Хустського замку. Акція була масштабною як за кількістю людей, так і за обсягом виконаних робіт. Найважчу роботу на себе взяли лісівники філії «Хустське ЛДГ» та рятувальники. Працювали тут декілька днів, зробили об’ємну роботу, розчистили територію від чагарників. У рамках прибирання замінено й прапор України, що майорить… ...
Оголошення початку VІI Всеукраїнського конкурсу фото та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна».
Загальний план заходів з проведення Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху з 13 по 19 травня 2024 року. Усі заходи проводитимуться з урахуванням вимог правового режиму воєнного стану, зокрема, дотримання алгоритму дій під час сигналу «Повітряна тривога» Детальніше про конкурс тут: Загальний План заходів ...
Профілактика сказу – пероральна імунізація диких тварин
Сказ особливо небезпечне вірусне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, яке характеризується ураженням центральної нервової системи. Основним джерелом сказу у домашніх тварин є лисиця звичайна або червона, яка є джерелом збудника інфекції та забезпечує постійну циркуляцію вірусу в природі. Синамтропізація лисиць, неконтрольоване їх розмноження гарантує постійні контакти з безпритульними собаками і котами та поширення сказу… ...
Мудрість та відвага: в Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
Участь у І територіальному відбірковому етапі беруть рої середньої та старшої вікової групи з різних куточків Хустської міської територіальної громади. Мета гри – плекання нової генерації українців, захисників держави. Ця гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. “Джура” – це про команду, змагання та дружбу.… ...