Хустська міська рада

Управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради інформує:

Дайджест свіжих можливостей від ЄС

 

Відкриті конкурси від House of Europe: 

Digital Labs: кінопродюсери. (Дедлайн – 28 червня)

Digital Labs: режисери театрів. (Дедлайн – 28 червня)

Digital Labs: куратори артрезиденцій. (Дедлайн — 6 липня)

Від Українського інституту та House of Europe для музикантів:

Конкурс на участь у фестивалі Waves Vienna. (Дедлайн — 30 червня)

Конкурс на участь у фестивалі Budapest Showcase Hub. (Дедлайн — 30 червня).

Поділіться експертизою з командами на Хататон 2.0 Hack the Culture. 16-18 липня, онлайн, допомагайте культурним менеджерам, художникам, музикантам шукати та моделювати інноваційні та антикризові рішення: онлайн-кінотеатри, віртуальні простори, автоматизовані системи, гібридні формати тощо. Долучайтеся до команди менторiв і пiдтримуйте створення нових форматiв культурного життя.

З 25 червня до 18 липня на центральній площі Миколаєва розміститься мобільний павільйон House of Europe. Щоп’ятниці, суботи та неділі павільйон прийматиме усіх охочих на покази фільмів на великому екрані, дискусії про сучасний публічний простір, архітектуру, роль неформальної освіти, мистецькі резиденції та трансформації музеїв, лекції про урбанізм, краудфандинг, сучасне українське кіно, воркшопи зі стритфотографії, скетчингу та мозаїки, а ще інфодні, присвячені програмам та грантам House of Europe у сферах культури, освіти, медіа, охорони здоров’я, соціального підприємництва та роботи з молоддю.

Можливості та програми ЄС у сфері культури та креативних індустрій:  

Для громадських та благодійних організацій. Гранти дофінансування до 200 000 грн на культурні проєкти від програми ЄС EU4USociety. Дедлайн – 1 вересня.

Для громадських організацій та активістів з України, Вірменії, Азербайджану, Білорусії, Росії, Франції, Німеччини, Молдови та Польщі. Онлайновий нетворкінговий проєкт Civil Match 2.0 від Goethe-Institut. Дедлайн – 29 червня.

Можливості та програми ЄС у сфері освіти: 

Для викладачів та організацій, що навчають англійській мові. Нагорода British Council ELTons outstanding achievement award 2021. Дедлайн – 27 червня.

Для університетів. Гранти академічної співпраці для університетів з України та Швеції від Шведського інституту. Дедлайн – 30 вересня.

Для випускників з дипломом бакалавра в галузі сценічних мистецтв. Стипендії DAAD на післядипломне навчання в Німеччині. Дедлайн – 30 жовтня.

Для випускників з дипломом бакалавра у галузі образотворчого мистецтва, кіно, дизайну та візуальних комунікацій. Стипендії DAAD на післядипломне навчання в Німеччині. Дедлайн – 30 листопада.

Можливості та програми ЄС в інших сферах: 

Для організацій громадянського суспільства. Конкурс грантів до 900 000 грн «Цифрові права та інновації в праві» від програми ЄС EU4USociety. Дедлайн – 15 вересня.

Для молодіжних лідерів 25-35 років, які мають політичне бачення. Програма British Council Future Leaders Connect. Дедлайн – 5 липня.

Для громадських організацій. Конкурс грантів від ЄС на розширення взаємодії з громадянським суспільством та інновації. Дедлайн – 9 липня.

Для соціальних підприємств. Гранти дофінансування до 200 000 грн від програми ЄС EU4USociety. Дедлайн – 1 вересня.

Для незалежних медіа. Гранти дофінансування до 200 0000 грн від програми ЄС EU4USociety. Дедлайн – 1 вересня.

Опубліковано: 25.06.2021 370 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Через прогнозовані відключення електроенергії ПрАТ Закарпаттяобленерго будуть перебої у водопостачанні по місту
Про графіки та черги погодинних відключень та включень електроенергії можна дізнатися на офіційному сайті Закарпаттяобленерго: https://zakarpat.energy/…/break-in…/schedule/. Позаяк водозабори Ріка та Тиса потрапили у графік відключень електроенергії у різні черги, а це 3 та 5, водопостачання споживачам міста здійснюватиметься із перебоями. Прохання зробити запаси води. Просимо вибачення за незручності. Адміністрація Хустського ВУВКГ ...
Засідання виконавчого комітету
Сьогодні, 17 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хустської міської ради, у якому взяли участь в.о. Хустського міського голови Василь Губаль, заступники міського голови та керуючий справами виконавчого комітету Ерік Шимоня, який і провів засідання. До порядку денного увійшло 28 актуальних питань щодо життєдіяльності Хустської територіальної громади. Під час засідання розглянули питання, що стосувались відділу… ...
Реалізація міжнародних проєктів у Хустській лікарні – це якісна медицина для громади
У четвер, 16 травня, у стінах Хустської центральної лікарні ім. Віцинського О.П. відбулася виїзна нарада. У часть у її роботі взяв в.о. Хустського міського голови Василь Губаль, його заступник Василь Калин, а також керівництво лікарні та медичний персонал. Присутні обговорили стратегію розвитку медичного закладу. Тут успішно реалізовуються різні грантові проєкти. Зараз також у планах напрацювання… ...
ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля
Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності. Детальніше читайте тут: Оголошення про початок обговорення ...
Інтелектуальний поєдинок серед молоді до відзначення 934-ї річниці міста Хуст
15 травня у рамках святкування Дня міста в залі Хустського міського центру позашкільної освіти «Сузір’я» відбувся суперфінальний святковий турнір ерудитів «Що? Де? Коли?» серед команд студентів та учнів Хустської територіальної громади, які попередньо перемогли у підсумкових інтелектуальних іграх. Нагадаємо, що впродовж багатьох років на базі міської позашкільної установи працює гурток інтелектуальних ігор (керівник Валерій Ігнатко),… ...
Запрошуємо малий і та середній бізнес на безкоштовний тренінг
Ви навчитеся шукати фінансові можливості для бізнесу Дізнаєтеся про нюанси та правила написання грантових заявок, стратегій розвитку бізнесу, маркетингу та юридичні аспекти ведення бізнесу, А також попрактикуєтеся у підборі програм фінансування. Коли? 30 травня (четвер)  Де? м. Хуст, конференц-зала готелю “VIP” (вул. В. Петенька, 5) Початок о 12:00. Навчання проводять експерти Інвест офісу, які щодня… ...