Хустська міська рада

Управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради інформує:

Гранти на проєкти з відкритими даними, конкурс для архітекторів та стипендії на навчання в Австрії та Естонії – можливості від ЄС

 

Програми від країн ЄС:

Для митців та усіх, хто цікавиться інклюзією у мистецтві. Міжнародний форум-фестиваль Art Access. Відбудеться – 3-5 грудня.

Для студентів. Магістерська програма з урбаністики 4CITIES (Брюссель, Відень, Копенгаген і Мадрид). Дедлайн – 15 січня 2022 року.

Для громадських організацій та громад. Конкурс грантів на реалізацію проєктів з використанням документального кіно від DOCUDays. Дедлайн – 7 грудня.

Для студентів. Віртуальна інфосесія естонських університетів. Відбудеться – 3 грудня.

Для медіа. West Media Forum «Сила спільнот під час пандемії». Відбудеться – 27-28 листопада.

Для студентів. Стипендії на навчання в Central European University (CEU) у Відні. Дедлайн – 1 лютого 2021 року.

Для громадських організацій. Конкурс малих грантів на підтримку проєктів громадянського суспільства на основі відкритих державних даних Opendatago. Дедлайн – 6 грудня.

Для дітей, що вивчають німецьку мову. Онлайн-конкурс LITÄRA для юних читців німецької поезії. Дедлайн – 1 грудня.

Для учнів 9-11 класів або студентів 1-2 курсів університетів. Конкурс есе до Дня прав людини від Послів європейської молоді. Дедлайн – 6 грудня.

Лекція про онлайн та дистанційну освіту в Естонії

House of Europe запрошує 28 листопада (о 14:00) разом з учасниками Digital Lab для вчителів початкових класів та лекторкою Крісті Салум (програмна менеджерка, Освітнє та Молодіжне Управління, Міністерство освіти та досліджень Естонської республіки) порефлексувати над темою поступового впровадження онлайн-ресурсів у освітній простір. Тема лекції – «Компетенції онлайн освіти та дистанційної освіти – шлях Естонії». 

Лекція про тренди в дитячій європейській літературі 

House of Europe запрошуємо 30 листопада о 13:00 долучитися до лекції-дискусії про тренди в дитячій європейській літературі від пані Малгожати Сведровскої – польської авторки книжок для дітей та жінки, яка завжди відстоює якість і красу дитячої літератури. Запис лекції збережеться на сторінці Facebook House of Europe.

Гранти на створення шкільних соціальних підприємств  

Фонд Східна Європа спільно з німецькою неурядовою організацією ChildFund Deutschland e.V. за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини нададуть гранти громадським організаціям, що підтримують створення соціальних підприємств, де всі ролі виконуватимуть учні, у школах Донецької, Івано-Франківської та Житомирської областей. Пошиття одягу та аксесуарів з вторинної сировини, вирощування зелені, виробництво компосту — підійде будь-яка діяльність, що не шкодить довкіллю та людям.  Дедлайн – 15 грудня.

Конкурс для молодих дизайнерів та архітекторів 

Співтовариство британського та міжнародного дизайну організовує конкурс для студентів і молодих спеціалістів у сфері дизайну та архітектури, де головний приз — оплачуване стажування у міжнародній архітектурній компанії Jestico+Whiles у Лондоні. Серед інших призів навчальні курси, стажування, подорожі та гаджети від численних партнерів. Дедлайн – 15 січня 2021 року.

Резиденція фестивалю сайт-специфік мистецтва в Греції

Фестиваль сайт-специфік мистецтва Little Island Festival запрошує митців на резиденцію на грецькому острові Сікіносі під час якої вони створять роботу, що в серпні 2021 року покажуть на фестивалі. Організатори шукають проєкти, що використовують мапінг, інтерактивні або мультимедійні інсталяції, перфоманс, віртуальну реальність й що доповнять старовинні будівлі острова. Тема фестивалю – «Середовище для життя». Дедлайн – 20 січня 2021 року.

 

Додаткова інформація за посиланням:

https://houseofeurope.org.ua/opportunities?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=243625411

Опубліковано: 30.11.2020 423 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Мітинг-реквієм “Залишаємося гідними своїх героїв”: Вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні (ФОТО)
Сьогодні, 20 лютого, перші керівники Хустського краю вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні. Відтак, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників у 2013–2014 рр.., урочисто поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Янголу-революціонеру», що у міському парку відпочинку імені Героїв Майдану. Відповідно до Указу Президента України 20 лютого ми відзначаємо День вшанування подвигу… ...
Відбулася студентська ліга інтелектуальної гри «Вундеркінди»
Учора, 15 лютого, в залі Хустського міського центру позашкільної освіти «Сузір’я» була проведена студентська ліга інтелектуальної гри «Вундеркінди» до Дня Святого Валентина серед команд студентів ліцеїв, коледжів та вузів міста Хуст. У змаганнях взяли участь 9 команд ерудитів з оригінальними назвами та слоганами: «Stars» Карпатського інституту підприємництва, «Едельвейс» Хустського професійного ліцею сфери послуг, «Медики-Ведмедики» і… ...
Розпочато прийом документів на здобуття премії імені А. Ф. Шекери у 2024 році
Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти з 1 лютого 2024 року розпочало прийом документів на здобуття премії імені А. Ф. Шекери у 2024 році. Премія присуджується балетмейстерам за видатні досягнення у сфері хореографічного мистецтва – постановки, що мають сценічне втілення на професійній сцені. Премія присуджується громадянам України на конкурсних засадах у розмірі… ...
Гранти та програми для українців від країн ЄС
Можливості для тих, хто працює у сфері культури та медіа: Креативна Європа: пан’європейські культурні об’єднання. Дедлайн — 31 січня Опитування про стан культури та креативної економіки в Україні. Дедлайн — 31 січня Конкурс волонтерів для написання новин, редагування і роботи з соцмережамидо Читомо. Перекладацька стипендіяімені Пауля Целана. Дедлайн — 4 лютого Стипендії для журналістівна навчання в Оксфорді та створення власних проєктів. Дедлайн… ...
Гранти та програми для українців від країн ЄС
Можливості для тих, хто працює у сфері культури та медіа: Stories of Resilience: письменницько-дослідницький проєкт для журналістів та письменників. Дедлайн — 31 січня Конкурс для митців на участь у програмі мистецьких резиденцій у Єгипті. Дедлайн — 31 січня Перекладацька стипендія імені Пауля Целана. Дедлайн — 4 лютого ZMINA.Rebuilding: гранти на проєкти з відновлення України. Дедлайн —… ...
У Хусті відбулося урочисте зібрання до Дня Соборності України та 78-ї річниці утворення Закарпатської області у складі України «Наша єдність – наша зброя»
Сьогодні, 22-го січня, ми відзначаємо День Соборності України та 78-му річницю утворення Закарпатської області у складі України. Відтак відбулося урочисте зібрання, присвячене цим святковим датам, під назвою «Наша єдність – наша зброя».  Щороку 22 січня відзначається День Соборності України –в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно – Української Народної Республіки, що відбулося… ...