Хустська міська рада

У Хустській міській раді провели чергове засідання виконкому (ФОТО)

Понад 50 питань розглянуто сьогодні, 6 грудня, на черговому засіданні виконавчого комітету Хустської міської ради.  Серед них –  майнові, освітні, соціальні тощо. 

Після того, як присутні затвердили порядок денний зі змінами, приступили до розгляду винесених питань. Насамперед затвердили протоколи про результати електронного аукціону від 26.11.2023 року з оренди комунального майна Хустської міської територіальної громади та достроково розірвали договір оренди окремого нежитлового приміщення.

Освітні питання продовжили роботу виконкому. Відтак мова йшла про затвердження мережі загальноосвітніх навчальних закладів Хустської МТГ на навчальний рік 2023-2024, відновлення роботи Стеблівського ЗДО (ясел-садка) Хустської міської ради у зв’язку з завершенням капітального ремонту даху дошкільної установи, затвердження штатного розпису дошкільного підрозділу Хустської гімназії №4 та Липовецького закладу дошкільної освіти (дитячого садка) ,,СВІТЛЯЧОК” Хустської міської ради, відкриття додаткових штатних одиниць в окремих закладах освіти Хустської територіальної громади. А також члени виконавчого комітету обговорили затвердження робочого проєкту «Будівництво експлуатаційної свердловини для водозабезпечення господарсько-питних потреб Боронявського ЗЗСО І-ІІІ ст. Хустської міської ради». До слова, загальна кошторисна вартість проєкту 245,158 тис. грн., в тому числі: будівельні роботи – 160,253 тис. грн..

У ході засідання члени виконкому затвердили список та надали одноразову грошову премію спортсменам нашої громади. Так, за призові перші місця у Чемпіонатах України та світу у різних видах спорту місцеві отримали винагороду. 

Розгляд звернень місцевих жителів та підприємців також мав місце на засіданні. Також говорили про надання дозволу на розташування та розроблення паспорта прив’язки групи ТС для здійснення підприємницької діяльності в одному зі спальних районів міста, затвердження плану діяльності виконавчого комітету Хустської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на наступний 2024 рік тощо. 

Щодо соціальних питань, то тут присутні прийняли рішення стосовно визначення порядку участі окремих громадян у вихованні малолітніх дітей, надання дозволів на укладення договорів дарування житлових помешкань та земельних ділянок – місцевим, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, вибуття окремих громадян з дитячого будинку сімейного типу сім’ї Білинець у зв’язку з досягненням повноліття та бажанням проживати самостійно. 

Опісля виконком своїм рішенням затвердив проєктно-кошторисну документацію «Будівництво мережі вуличного освітлення вул.Незалежності, вул.Космонавтів, вул.Вчительська,  вул.Вайди від КТП-86 в с.Бороняво Хустської територіальної громади», загальною кошторисною вартістю 524,095 тис. грн., у тому числі БР – 347,424 тис. грн., інші витрати –  176,671 тис. грн.; проєктно-кошторисну документацію «Будівництво мережі вуличного освітлення вул.Володимирська, вул.І.Франка, вул.Крайня від КТП-544 в с.Бороняво Хустської  територіальної громади», загальною кошторисною вартістю 621,396 тис. грн., у тому числі БР – 413,997 тис. грн., інші витрати –  207,399 тис. грн.; проєктно-кошторисну документацію «Будівництво мережі вуличного освітлення вул.А.Волошина (частково), вул.Л.Українки від КТП-157 та вул.Лісна від КТП-902 в с.Липча  Хустської територіальної громади», загальною кошторисною вартістю  543,401 тис. грн., у тому числі БР – 351,838 тис. грн., інші витрати –  191,563 тис. грн.; проєктно-кошторисну документацію «Будівництво мережі вуличного  освітлення вул.Перемоги та вул.Дружби від КТП-925 в с.Нанково Хустської територіальної громади», загальною кошторисною вартістю 232,466 тис. грн., у тому числі БР – 145,669 тис. грн., інші витрати –  86,797 тис. грн.; проєктно-кошторисну документацію «Будівництво лінії вуличного освітлення вулиці Мала Лунка в с.Лунка Хустської територіальної громади», загальною кошторисною вартістю 430,259 тис. грн., у тому числі БР – 284,322 тис. грн., інші витрати –  145,937 тис. грн.; кошторисну документацію на Утримання в належному стані внутрішніх мереж електропостачання та освітлення приміщень Виконавчого комітету Хустської міської ради, що в м. Хуст, на загальну суму 88,221 тис. грн.; кошторисну документацію на Поточний ремонт мосту через р.Ріка в урочищі Городилово, на загальну суму 100,000 тис. грн.. 

Також йшлося: про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги «Взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Хустської міської ради», що надається через Відділ (Центр) надання адміністративних послуг виконавчого комітету Хустської міської ради; про взяття на квартирний облік та соціальний квартирний облік дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей-сиріт; про затвердження протоколу комісії по розгляду питання щодо звільнення окремих осіб від плати за надання соціальних послуг; про затвердження висновків опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування); про призначення помічників дієздатним особам; про надання матеріальної допомоги потребуючим та старожилам громади; про надання мешканцям Хустської територіальної громади статусу громадянина, який постійно проживає, працює(навчається) на території гірського населеного пункту.

Насамкінець, виконавчий комітет затвердив і Порядок застосування працівниками комунального підприємства «Муніципальна варта» Хустської міської ради нагрудних відеореєстраторів.

Пресслужба Хустської міської ради

Опубліковано: 06.12.2023 1026 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Засідав виконком Хустської міської ради
Сьогодні, 30 квітня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. До порядку денного увійшло 31 питання, з яким ознайомив присутніх керуючий справами виконавчого комітету Ерік Шимоня. У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались питань містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, а також розглянули чимало питань соцслужби та соціального захисту населення. Члени виконкому надали також дозволи на… ...
Чергова перемога зразкового хореографічного ансамблю «Хустяночка»
Нещодавно в Ужгороді, в Закарпатській обласній філармонії, відбувся ІІ тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, у якому взяли участь 15 танцювальних колективів із багатьох територіальних громад області. Дуже символічно, що цей захід відбувся саме напередодні Міжнародного дня танцю, який увесь світ відзначає 29 квітня. Головна мета цього конкурсу – пошук та розвиток нових… ...
30 квітня відзначаємо День прикордонника України
У цей нелегкий час ви гідно бороните кордони нашої України, не даючи ворожим силам захопити рідну землю. Стоїте на захисті безпеки та миру усієї країни. Дякуємо кожному охоронцю кордону за мужність, професіоналізм, відважність і відданість своїй Батьківщині! Ваша невтомна праця є фундаментом для нашого спокою та безпеки і ми дуже вдячні за ваші зусилля. Вічна слава… ...
Долина нарцисів – туристична родзинка Закарпаття (фото)
Тут зараз активно триває цвітіння нарцису вузьколистого. Встигніть побачити цю красу. ...
Поліомієліт: Все про щеплення: кому, коли і де?
Поліомієліт — це небезпечне захворювання, яке спричиняє поліовірус. Він вражає нервову систему та може призвести до невиліковного паралічу та летальних випадків. У жовтні 2021 року в Україні зафіксували випадок поліомієліту у Рівненській області. А вже в січні 2022 року — випадок гострого в’ялого паралічу діагностували у дитини з Закарпаття. Найуразливіші до поліо — діти до… ...
2 автомобілі та 66 гексакоптерів – такий результат благодійного напівмарафону
Шостий рік поспіль Khust Half Marathon збирає людей із різних куточків України. У спортивному дійстві взяли участь не лише дорослі, а й діти, адже відбулися забіги на різні дистанції. «Приємно приймати в нашій громаді стільки гостей. Вдвічі приємніше, що марафон має благодійну мету, адже все, що ми робимо, заради єдиного – перемоги. Щира подяка натхненнику… ...