Хустська міська рада

Понад трьох десятків проєктів рішень розглянули сьогодні члени виконавчого комітету Хустської міської ради на першому у 2023 році засіданні (ФОТО)

Так, відкрили засідання бюджетні та майнові питання. Зокрема затверджено внесення змін до освітньої субвенції на 2023 рік, затверджено висновок про вартість об’єкта оцінки нерухомого майна з метою визначення вартості об’єкта для передачі майна в оренду.

Після чого говорили Про створення аварійної бригади для реагування на можливі надзвичайні ситуації під час пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у 2023 році на території усієї громади. Відтак згідно з проєктом рішення затвердили й її склад, крім того, доручено відповідним структурним підрозділам ради забезпечити координацію виконання заходів аварійної бригади. 

Також під час засідання погоджено штатні розписи комунальних підприємств «Дозвілля», «ЕКО-Хуст», «Муніципальна варта», «Полігон +», «Стадіон «Карпати», «Хустпроект» з  01.01.2023 року та Центру надання соціальних послуг Хустської міської ради на 2023 р..  

Члени виконавчого комітету міськради розглянули проєкт рішення Про уповноваження складати протоколи про адміністративні правопорушення та затвердження бланку протоколу про адміністративне правопорушення. Так, відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 38, частини 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 219, пункту 2 частини 1 статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення, виконком міської ради ВИРІШИВ:

1.Уповноважити складати протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені частиною 1,2 статті 1033 Кодексу України про адміністративні правопорушення осіб, що займають наступні посади в комунальному підприємстві «Хустське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»:
-начальника підприємства;
-начальника відділу збуту.
2.Затвердити бланк протоколу про адміністративне правопорушення.

Далі ж перейшли до освітніх питань, серед яких робота дошкільного підрозділу Вертепської початкової школи Хустської міської ради та харчування дітей у закладах освіти Хустської міської територіальної громади у 2023 році. 

Опісля не оминули увагою надання дозволів на проведення як циркових вистав на території Хустської МТГ, так благодійного забігу «Зігрій Героя» ГО «ІР-БІГ-КЛУБ» у Хусті, що відбудуться найближчим часом у лютому. 

Утворення міждисциплінарної  команди та здійснення компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг в Хустській міській територіальній громаді – продовжили роботу засідання. 

Соціальні питання завершили роботу членів виконкому.

 

Пресслужба Хустської міської ради

Опубліковано: 27.01.2023 1258 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Можливості для аграріїв в умовах війни
Державна та міжнародна підтримка – є одним з важливих інструментів, який агропідприємства використовують для продовження роботи в умовах небачених раніше викликів. В межах дослідження також проаналізували актуальні програми підтримки аграрного сектору. Ділимося з вами такою підбіркою. Державні програми підтримки: «єРобота» Урядова грантова програма діє з 1 липня 2022 року і передбачає підтримку малого і середнього… ...
Надходження до місцевих бюджетів Закарпаття за 3 квартали 2024 року зменшились на 12,8%
За 9 місяців 2024 року до загального фонду місцевих бюджетів Закарпатської області без урахування трансфертів надійшло 7 286,9 млн грн, що складає 102,6% плану та на 12,8% менше обсягу надходжень за відповідний період 2023 року. Як розповідає Юлія Траньович, консультантка з бюджетних питань Асоціації міст України в Закарпатській області, таке зменшення надходжень було очікуваним в результаті… ...
Особливо медичний догляд та реабілітація для передчасно народжених малюків або немовлят
Передчасно народжені малюки або немовлята, які з’явилися на світ з певною фізіологічною патологією, потребують особливого медичного догляду та реабілітації. Її безоплатно надають в закладах країні, які мають договір із НСЗУ за пакетом «Медична реабілітація немовлят, які народилися передчасно та/або хворими, протягом перших трьох років життя». Таким чином Програма медичних гарантій забезпечує комплексну реабілітаційну допомогу всіх… ...
У Хусті буде реалізовано Грантовий проєкт по водопостачанню та каналізуванню комунальних вулиць
Спільний проєкт Хустської громади та польської гміни Лєско «Охорона водних ресурсів через розвиток каналізаційної інфраструктури у боротьбі за чисте довкілля» став одним із переможців програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 за пріоритетом «Довкілля». На реалізацію проєкту Хустська громада отримає понад мільйон євро. 10% – співфінансування від Хустської міської ради. Відтак 22 жовтня в.о. Хустського… ...
Як за допомогою програми «Національний кешбек» розрахуватись за електроенергію?
Відтепер побутові споживачі електроенергії Групи Tolk можуть розрахуватись за світло,  використовуючи програму «Національний кешбек». У рамках Всеукраїнської економічної платформи “Зроблено в Україні” впроваджено надання державної грошової допомоги покупцям товарів та послуг українського виробництва. Тим, хто оформив картку “Національний кешбек” та додав її у застосунку “Дія”, нараховуються 10% від вартості придбаних українських товарів. Накопичити таким чином… ...
Заява Єдиної екологічної платформи “ЕкоСистема”
Єдина екологічна платформа “ЕкоСистема” Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки від 22.10.2024 р. Реєстраційний номер справи в Єдиному реєстрі № 22-10-10583-24 Замовник: Виконавчий комітет Хустської міської ради   Назва документа державного планування: Детальний план території з метою визначення планувальної організації, просторової композиції і параметрів забудови земельної ділянки в с. Стеблівка, ур. “Санда”, Хустського району,… ...