Хустська міська рада

ОГОЛОШЕННЯ про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

 

1. Планована діяльність.

Планованою діяльністю передбачається розміщення установки асфальтозмішувальної КМД 2067 в селі Рокосово, промзона, земельна ділянка №20, Хустського району, Закарпатської області. Розміщення передбачається на земельній ділянці несільськогосподарського призначення площею 0,51 га.  Установка призначена для приготування асфальтобетонних сумішей, що приміняються в дорожньому та інших видах будівництва. Продуктивність установки 130-160т/год..

 

2. Суб’єкт господарювання.

Товариство з обмеженою відповідальністю «РОУДМАКС», юридична адреса 04073, місто Київ, вул. Куренівська, будинок 21, керівник Лавренович Валерій Петрович, телефон: +38(063)-428-51-97, адреса електронної пошти: roadmax55@gmail.com.

 

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення.

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації, 88008, м. Ужгород, пл. Народна 4, E-mail central@ecozakarpat.gov.ua, тел.: (0312) 61-67-01,контактна особа Урись Ігор Омелянович.

 

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля:

Дозвіл на виконання будівельних робіт, що видається Державною архітектурно-будівельною інспекцією України

 

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань:

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (COVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

 

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності:

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації, 88008, м. Ужгород, пл. Народна 4, E-mail central@ecozakarpat.gov.ua, тел.: (0312) 61-67-01, контактна особа Урись Ігор Омелянович.

 

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій:

Департамент екології та природних ресурсів Закарпатської обласної державної адміністрації, 88008, м. Ужгород, пл. Народна 4, E-mail central@ecozakarpat.gov.ua, тел.:(0312) 61-67-01, контактна особа Урись Ігор Омелянович.

 

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності:

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності.

 

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними:

Ознайомлення зі змістом звіту ОВД можливе щоденно з пн-пт 8:00-17:00, крім вихідних з 17.02.2020 року в приміщенні:

Рокосівського старостинського округу за адресою: 90410,  Закарпатська обл., Хустський р-н, с. Рокосово, вул. Центральна, буд. 90, контактна особа: Скоблей Любов Володимирівна – староста, 03142-42109

Опубліковано: 03.03.2021 3853 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Детальне планування: громадське обговорення
Шановні хустяни! На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», інформуємо, що Хустська міська рада розпочинає процедуру прийняття пропозицій та зауважень до містобудівної документації –  проекту «Детального плану з метою визначення планувальної організації, просторової композиції і параметрів забудови земельної ділянки в м. Хуст, вул. А Волошина, б/н, Закарпатської області (кад. № 2110800000:01:034:0100, площа 0,4252… ...
Детальне планування: громадські слухання
Шановні хустяни! На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», інформуємо, що Хустська міська рада розпочинає процедуру громадського обговорення та врахування громадських інтересів до містобудівної документації –  проекту  «Детального планування внутрішньо квартальної  території багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Львівська 245» по вулиці Львівська, 245 у м. Хуст»,  який розробляється на підставі рішення  № 3013 … ...
Стартує громадське обговорення
Шановні хустяни! На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», інформуємо, що Хустська міська рада розпочинає процедуру громадського обговорення та врахування громадських інтересів до містобудівної документації –  проекту  «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд частина вул. Заводська с. Бороняво Боронявська сільська рада Хустського району, Закарпатської області», … ...
Увага! Громадські обговорення
Шановні хустяни! На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», інформуємо, що Хустська міська рада розпочинає процедуру громадського обговорення та врахування громадських інтересів до містобудівної документації –  проекту  «Детальний план території земельної ділянки в с. Іза вул. Центральна, 51»,  який розробляється з метою  зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для будівництва та… ...
Увага! Громадські обговорення
Шановні хустяни! На виконання ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», інформуємо, що Хустська міська рада розпочинає процедуру громадського обговорення та врахування громадських інтересів до містобудівної документації –  проекту  «Детального планування внутрішньо квартальної  території багатоквартирного житлового будинку ОСББ «Сонячне+» по вулиці Пирогова, 5 «а» у м. Хуст»,  який розробляється на підставі рішення  № 2060 … ...
Спеціалістами виконавчого комітету, дорожніх служб, активістами та громадськістю проведена нарада і обговорено Закон України Про внесення змін до ст. 41 Закону України «Про дорожній рух» щодо пріоритетності транспортних засобів, які рухаються по колу  вирішили, що  організація дорожнього руху по колу здійснюється згідно ДБН В. 2.3-5-2001 у відповідності до Закону України «Про дорожній рух». На перехресті… ...