Хустська міська рада

Управління культури, молоді і спорту Хустської міської ради інформує:

Навчання у Франції та Бельгії, гранти на екологічні проєкти та програми для підприємців – можливості від ЄС.

Програми від країн ЄС:

Для техпідприємців з України, Молдови та Грузії. Участь у стипендійній програмі DemTech з можливістю навчального візиту до Копенгагену (Данія). Дедлайн – 15 січня 2021 року.

Для підприємців-початківців з креативної сфери. Пітчинг з пошуку міжнародного інвестування Creative Business Investor Pitch. Дедлайн – 27 листопада.

Для студентів. Вебінар «Болонський процес та міжнародна академічна мобільність» від Національного Еразмус+ офісу в Україні. Відбудеться – 25 листопада.

Для вчителів німецької. Письменницька майстерня з Сандрою Гоффманн від Goethe-Institut. Дедлайн – 1 грудня.

Для митців. Резиденція у Берліні DAAD Artists-in-Berlin-Program. Дедлайн – 1 грудня.

Для усіх зацікавлених у темі екології. Онлайн-лекція «Європейський зелений рух – зміни у дії» від Фонду ім. Г.Бьолля в Україні. Відбудеться – 25 листопада.

Для громадських організацій з Луганської та Донецької областей. Конкурс заявок на проєкти з надання допомоги найбільш вразливим та незахищеним верствам населення, що найбільше постраждали від COVID-19. Дедлайн – 30 листопада.

Для студентів. Стипендії на навчання на магістратурі та PhD у Франції в рамках Eifel Excellence Programme. Дедлайн – 8 січня 2021 року.

 

Форум для креативних підприємців Creative Ukraine

Якщо ви креативний підприємець або плануєте ним стати, ви обов’язково знайдете для себе багато корисного та надихаючого у спеціальній програмі House of Europe на Форумі Creative Ukraine.

19 листопада ми презентували усі можливості House of Europe, познайомились з крутими кейсами від креативних підприємців з України (Pandemic Media Space, БУДЬ в UA) та ЄС (Media Apparat, Австрія) та поговорили яку заміну мобільностям в умовах пандемії приготували i-Portunus, House of Europe та Erasmus for Young Enterpreneurs.

20 листопада на Марафоні можливостей для креативних підприємців чекаємо на представників усіх ключових грантових програм України та ЄС (Creative Enterprise Ukraine, Creative Business Academy, Creative Business Cup, Digital Labs, Creative Accelerator, Офіс просування експорту).

 

Гранти на інноваційні проєкти по боротьбі зі змінами клімату

British Council надасть командам з України та Великої Британії, що запропонують спільне інноваційне рішення на стику мистецтва, науки і цифрових технологій у відповідь на зміни клімату, гранти до 50 000 фунтів стерлінгів. Проєкти мають включати масове залучення аудиторій і довгострокові кампанії. Основні активності можуть відбуватися будь-коли у 2021 році, проте особливо вітаються заходи, безпосередньо пов’язані з Конференцією Сторін ООН з питань клімату, яка відбудеться у Великій Британії в листопаді 2021 року. Дедлайн – 13 грудня.

Стипендії Коледжу Європи на післядипломну освіту

Коледж Європи надає випускникам українських університетів можливість продовжити освіту в провідному інституті європеїстики, де навчаються майбутні дипломати, міністри та чиновники європейських урядів. Ви вчитиметеся у компанії студентів з понад 50 країн світу, а стипендія покриє витрати на навчання, проживання, харчування і подорожі. Дедлайн – 13 січня 2021 року.

Онлайн-курс «Європейські гранти для культурних та креативних проєктів»

Програма ЄС «Креативна Європа» пропонує видавцям, організаторам культурних заходів, професіоналам зі сфери кіновиробництва та театральної індустрії, представникам музеїв та креативних хабів долучитись до онлайн-курсу «Європейські гранти для культурних та креативних проєктів». Курс зрозумілою мовою пояснює кожен етап подачі на грант «Креативної Європи», в рамках якої українські організації можуть отримати до 2 000 000 євро на культурні й креативні проєкти. Учасники дізнаються як обрати конкурс для себе, знайти міжнародних партнерів, заповнити заявку і скласти звітність. Прем’єра курсу – 25 листопада.

Опубліковано: 23.11.2020 432 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Мітинг-реквієм “Залишаємося гідними своїх героїв”: Вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні (ФОТО)
Сьогодні, 20 лютого, перші керівники Хустського краю вшанували подвиг учасників Революції Гідності та увічнили пам’ять Героїв Небесної Сотні. Відтак, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників у 2013–2014 рр.., урочисто поклали квіти до підніжжя пам’ятника «Янголу-революціонеру», що у міському парку відпочинку імені Героїв Майдану. Відповідно до Указу Президента України 20 лютого ми відзначаємо День вшанування подвигу… ...
Відбулася студентська ліга інтелектуальної гри «Вундеркінди»
Учора, 15 лютого, в залі Хустського міського центру позашкільної освіти «Сузір’я» була проведена студентська ліга інтелектуальної гри «Вундеркінди» до Дня Святого Валентина серед команд студентів ліцеїв, коледжів та вузів міста Хуст. У змаганнях взяли участь 9 команд ерудитів з оригінальними назвами та слоганами: «Stars» Карпатського інституту підприємництва, «Едельвейс» Хустського професійного ліцею сфери послуг, «Медики-Ведмедики» і… ...
Розпочато прийом документів на здобуття премії імені А. Ф. Шекери у 2024 році
Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти з 1 лютого 2024 року розпочало прийом документів на здобуття премії імені А. Ф. Шекери у 2024 році. Премія присуджується балетмейстерам за видатні досягнення у сфері хореографічного мистецтва – постановки, що мають сценічне втілення на професійній сцені. Премія присуджується громадянам України на конкурсних засадах у розмірі… ...
Гранти та програми для українців від країн ЄС
Можливості для тих, хто працює у сфері культури та медіа: Креативна Європа: пан’європейські культурні об’єднання. Дедлайн — 31 січня Опитування про стан культури та креативної економіки в Україні. Дедлайн — 31 січня Конкурс волонтерів для написання новин, редагування і роботи з соцмережамидо Читомо. Перекладацька стипендіяімені Пауля Целана. Дедлайн — 4 лютого Стипендії для журналістівна навчання в Оксфорді та створення власних проєктів. Дедлайн… ...
Гранти та програми для українців від країн ЄС
Можливості для тих, хто працює у сфері культури та медіа: Stories of Resilience: письменницько-дослідницький проєкт для журналістів та письменників. Дедлайн — 31 січня Конкурс для митців на участь у програмі мистецьких резиденцій у Єгипті. Дедлайн — 31 січня Перекладацька стипендія імені Пауля Целана. Дедлайн — 4 лютого ZMINA.Rebuilding: гранти на проєкти з відновлення України. Дедлайн —… ...
У Хусті відбулося урочисте зібрання до Дня Соборності України та 78-ї річниці утворення Закарпатської області у складі України «Наша єдність – наша зброя»
Сьогодні, 22-го січня, ми відзначаємо День Соборності України та 78-му річницю утворення Закарпатської області у складі України. Відтак відбулося урочисте зібрання, присвячене цим святковим датам, під назвою «Наша єдність – наша зброя».  Щороку 22 січня відзначається День Соборності України –в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно – Української Народної Республіки, що відбулося… ...