Хустська міська рада

Заходи з протидії поширення коронавірусу

Оприлюднюємо для широкого загалу Розпорядження Хустського міського голови № 32/02-05 від 27 березня 2020 року “Про переведення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в місті Хуст у режим функціонування в надзвичайній ситуації та організації заходів з її ліквідації” та Розпорядження № 33/02-05 “Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у виконавчому комітеті Хустської міської ради”, а далі й всі відповідні розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

 

 

ХУСТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 32/02-05

від  27 березня 2020 року                                                                                                                               м.  Хуст

Про переведення територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в місті Хуст у режим функціонування в надзвичайній ситуації та організації заходів з її ліквідації

Відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11, Розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року №338-р, «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.03.2020р. № 7, та з метою ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням корона вірусної хвороби COVID-19, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення та відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації №178 від 27.03. 2020 року:

1.З 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року перевести органи управління і сили цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в м. Хуст у режим функціонування в надзвичайній ситуації.

2.Комунальному некомерційному підприємству «Хустська районна лікарня ім. Віцинського О. П.», виконавчому комітету Хустської міської ради ввести в дію плани реагування на медико-біологічні надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків.

3.Перевести органи управління і сили цивільного захисту ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту в м. Хуст у режим функціонування в надзвичайній ситуації.

4.Організувати виконання на території м. Хуст визначених протиепідемічних заходів та, у випадку необхідності, позачергових рятувальних та інших невідкладних робіт.

5.Котроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Хустської міської ради Фетька І. М.

 

Міський голова                                                                                                         Володимир КАЩУК

 

 

ХУСТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 33/02-05

від  27 березня 2020 року                                                                                                                               м.  Хуст


Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у виконавчому комітеті Хустської міської ради

Відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування України», Кодексу цивільного захисту України, пункту 40 Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11, Положення про штаб з ліквідації надзвичайної ситуації, затвердженого наказом МВС України 26 грудня 2014 року №1406, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 січня 2015р. за № 47/26492, з метою забезпечення безпосередньої організації і координації аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням корона вірусної хвороби COVID-19 та відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації №178 від 27.03. 2020 року:

1.Керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території м. Хуст призначити першого заступника голови Хустської міської ради Фетька І. М. (далі – керівник робіт).

2.Керівнику робіт:

2.1.Створити штаб з ліквідації надзвичайної ситуації(далі – штаб).

2.2.Надати право залучати до роботи у штабі працівників структурних підрозділів виконавчого комітету Хустської міської ради, установ, підприємств та організацій.

2.3.Визначити місце розташування штабу, організувати цілодобовий режим роботи, встановити регламент інформування штабу міськвиконкому, установами, підприємствами та організаціями м.Хуст.

3.Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Хустської міської ради, установ, підприємств та організацій м.Хуст забезпечити участь у роботі штабу підпорядкованих працівників, відповідно до запиту керівника робіт.

4.Хустському МРВ УДСНС України у Закарпатській області (Вакаров Ю.Ю.), відповідно до пункту 4 Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом МВС України 26 грудня 2014 року № 1406, та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 січня 2015 року за № 47/26492, забезпечити відпрацювання (ведення) документів Штабу, визначених наказом МВС України.

5.Структурним підрозділам виконавчого комітету Хустської міської ради, територіальним підрозділам органів виконавчої влади, керівникам підприємств, установ, закладів та організацій всіх форм власності, що задіяні у роботі штабу, та яким визначені (визначаються) завдання до виконання, забезпечити подання штабу оперативної інформації про хід виконання завдань з ліквідації надзвичайної ситуації.

6.Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови Хустської міської ради Фетька І. М.

 

Міський голова                                                                                                         Володимир КАЩУК

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 1

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  27 березня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Про виконання обов’язків керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  при Виконавчому комітеті Хустської міської ради

 

Приступаю до виконання обов’язків керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з 27 березня 2020 року відповідно до розпорядження  міського голови від 27.03.2020 № 33 «Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації».

 

Керівник робіт з ліквідації
наслідків надзвичайної ситуації
Перший заступник виконавчого
комітету Хустської міської ради                                                 Іван ФЕТЬКО

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 2

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  27 березня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Про утворення регіонального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації при виконавчому комітеті Хустської міської ради

 

 

Відповідно до статей 75 і 76 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11, Плану реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 №223, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ від 26.12.2014 р. №1406, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.01.2015 за № 47/26492, розпорядження  міського голови від 27.03.2020 № 33 «Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», з метою забезпечення безпосередньої організації і координації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в області:

 

  1. Утворити Регіональний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації (далі – Штаб) та затвердити його склад, що додається.
  2. Затвердити склад робочих груп штабу, що додаються.
  3. Начальнику Штабу (Білич І.М.), заступнику начальника штабу (Вакаров Ю.Ю.) забезпечити підготовку рішень Керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації з питань, які пов’язані з ліквідацією наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня внаслідок поширення корона вірусної хвороби COVID-19 в місті Хуст.
  4. Заступнику начальника Штабу (Караслай М.М.) забезпечити відпрацювання (ведення) документів Штабу у відповідності до вимог Видів оперативно-технічної і звітної документації штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затверджених Міністерством внутрішніх справ від 26 грудня 2014 року № 1406 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 січня 2015 року за № 47/26492.
  5. Місцем роботи Штабу визначити кабінет № 56 в адмінбудівлі Хустської міської ради за адресою: вулиця 900-ліття Хуста, 27, Хуст, Закарпатська область, 90400. тел.4-57-33,(ivanbilic627@gmail.com).

Штабу до 16.00 год. 27 березня 2020 року визначитися та затвердити у робочому порядку посадовий і персональний склад Штабу та організувати його роботу. Визначити порядок чергування та надання доповідей.

  1. Штабу у своїй діяльності керуватися Положенням про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ від 26 грудня 2014 року № 1406, зареєстрованого в Мінюсті України 16.01.2015 за № 47/26492.
  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Керівник робіт з ліквідації
наслідків надзвичайної ситуації
Перший заступник виконавчого
комітету Хустської міської ради                                                 Іван ФЕТЬКО

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

 

С К Л А Д

штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

 

Начальник штабу

 

БІЛИЧ т.в.о начальника відділу по взаємодії з
Іван Миколайович правоохоронними органами МР та НС

 

Заступники начальника штабу

 

ВАКАРОВ начальник Хустського МРВ УДСНС
Юрій Юрійович України в Закарпатській області (за згодою)

 

КАРАСЛАЙ начальник районної філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України»
Магдалина Миколаївна (за згодою)

 

ПРИСТАЯ директор коммунального некомерційного підприємства
Михайло Михайлович «Хустської центральної районної лікарні ім. Віцинського О.П.» (за згодою)

 

Члени штабу:

 

ПЕКАРЬ начальник Хустського відділу ГУ Держпрод-
Іван Михайлович споживслужби в Закарпатській області (за згодою)

 

ГЛЕБА начальник фінансового управління
Марина  Григорівна

 

КОМАР завідуюча відділенням організаційно-епідеміологічного
Оксана Іванівна дослідження Хустської районної філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України (за згодою)

 

ВАСИЛИНЕЦЬ головний спеціаліст загального відділу
Вікторія Миколаївна

 

СУРИНЕЦЬ начальник Хустського районного відділу
Василь Васильович ДМС УКРАЇНИ в Закарпатській області (за згодою)

 

ПОП начальник СЛД№1 м.Хуст ПАТ «Укртелеком»
Михайло Іванович (за згодою)

 

ШОВАГ оперуповноважений Виноградівського МРВ УСБУ
Ярослав Сергійович (за згодою)

 

УДУТ начальник управління економіки
Степан Констянтинович

 

ЗУБАТОВ військовий комісар Хустського об’єднаного міського
Василь Сергійович військового комісаріату (за згодою)

 

ІГНАТКО заступник начальника Хустського відділу
Михайло Михайлович Національної поліції в Закарпатській області (за згодою)

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

 

С К Л А Д

робочої групи аналізу ситуації і підготовки даних

Члени робочої групи аналізу ситуації і підготовки даних:

 

 

САБОВ провідний фахівець Хустського МРВ УДСНС у
Іван Іванович Закарпатській області (за згодою)

 

 

МОЛОДЧЕНКО Заступник начальника 10 державної пожежно-рятувальної
Олег Борисович частини Управління ДСНС України у Закарпатській області (за згодою)

 

ПОП головний спеціаліст відділу ПОО, МР та НС
Ігор Павлович

 

 ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

 

 

С К Л А Д

групи безпосереднього реагування

Члени групи безпосереднього реагування:

 

 

 

НІКІТІН заступник директора коммунального некомерційного
Олександр Віталійович підприємства «Хустської центральної районної лікарні ім. Віцинського О.П.» (за згодою)

 

КЕКЕРЧИНЬ в. о. директора КНП «Хустський центр первинно
Еріка Емелівна медико – санітарної допомоги» (за згодою)

 

КАРАСЛАЙ начальник районної філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України»
Магдалина Миколаївна (за згодою)

 

ОРОС начальник 10 державної пожежно-рятувальної
Роман Володимирович частини Управління ДСНС України у Закарпатській області (за згодою)

 

 ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

 

С К Л А Д

робочої групи організаційного забезпечення

Члени робочої групи організаційного забезпечення:

 

 

ФЕГЕР начальник загального відділу
Оксана Остапівна

 

МЕДВІДЬ завідувач відділу організаційної та кадрової роботи
Олеся Федорівна

 

ЛИСИК головний спеціаліст по контролю
Валерія Іванівна

 

 ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

  

С К Л А Д

групи матеріально-технічного забезпечення

Члени групи  матеріально-технічного забезпечення:

 

ГЛЕБА начальник фінансового управління
Марина Григорівна

 

БОЙКО начальник УЖКГ
Орест Володимирович

 

УДУТ начальник управління економіки
Степан Констянтинович

 

 

 ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

  

С К Л А Д

групи організації зв’язку

Члени групи організації зв’язку:

 

ВАСИЛИНЕЦЬ головний спеціаліст загального відділу
Вікторія Миколаївна

 

ПОП начальник Центру Обслуговування Абонентів №13 м.Хуст Закарпатської філії ПАТ «Укртелеком»
Михайло Іванович (за згодою)

 

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Розпорядженням керівника
робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації

02.04.2020 № 2

  

С К Л А Д

групи взаємодії із засобами масової інформації

Члени групи взаємодії із засобами масової інформації:

 

 

МОРДАШКО радник міського голови
Сергій Віталійович

 

ВАСИЛИНЕЦЬ головний спеціаліст загального відділу
Вікторія Миколаївна

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 3

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  02 квітня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Про здійснення перевірок
щодо дотримання умов
самоізоляції в м.Хуст

 

 

Відповідно до статей 75 і 76 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11, Плану реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 №223, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ від 26.12.2014 р. №1406, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.01.2015 за № 47/26492, розпорядження  міського голови від 27.03.2020 № 33 «Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», з метою фіксації та перевірки дотримання умов самоізоляції та недопущення потенційно інфікованих осіб до місць скупчення людей на недільних заходах (продовольчі ринки, храми, тощо):

 

  1. Керівникові робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації спільно із Хустським відділом Національної поліції в Закарпатській області забезпечити збір 03.04.2020 року о 8:30 год. біля будівлі Хустської міської ради сил та засобів ( до 2 екіпажів у складі представників Хустського відділу Національної поліції в Закарпатській області ).
  2. Керівникові робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації:

 

визначити вулиці в місті Хуст, в яких буде проведено раптові перевірки;

 

підготувати попередні списки осіб з адресами їх проживання (реєстрації);

 

забезпечити безпосередню присутність першого заступника міського голови міста Хуст для участі у перевірочних заходах;

 

для проведення контролю стану ізольованих осіб забезпечити участь медичного працівника у кожній групі;

 

до виконання вищенаведених заходів допускати тільки тих осіб які забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, забезпечити дотримання встановлених вимог санітарної та епідеміологічної безпеки;

 

бути готовими прийняти представників преси та забезпечити їх роботу у складі груп.

 

  1. Хустському відділу Національної поліції в Закарпатській області:

 

здійснити підготовчі заходи та провести о 8:30 відповідний інструктаж з екіпажами на території Хустської міської ради щодо дотримання вимог перевірок, зокрема наявність засобів індивідуального захисту, дотримання дистанції між особами не менше 2 метрів тощо. Відповідальний працівник Хустського відділу ГУ НП в Закарпатській області: заступники по громадській безпеці.

 

  1. Контроль та координацію операцій покласти на керівника робіт з ліквідації надзвичайних ситуацій, якому поінформувати Регіональний штаб про виконану роботу до 10:00 06.04.2020року

 

  1. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Керівник робіт з ліквідації
наслідків надзвичайної ситуації
Перший заступник виконавчого
комітету Хустської міської ради                                                 Іван ФЕТЬКО

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 4

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  02 квітня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Про організацію протиепідемічних заходів щодо мінімізації поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) серед населення  м. Хуст

 

Відповідно до статей 75 і 76 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11, Плану реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 №223, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ від 26.12.2014 р. №1406, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.01.2015 за № 47/26492, розпорядження  міського голови від 27.03.2020 № 33 «Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», з метою забезпечення безпосередньої організації і координації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19:

  1. Директору коммунального некомерційного підприємства «Хустської центральної районної лікарні ім.Віцинського О.П.» організувати:

1.1. Медико-санітарний нагляд за контактними із підтвердженим випадком захворювання COVID-19, визначений чиним законодавством України.

1.2. Медичну допомогу в осередку інфікування COVID-19 відповідно до вимог наказу МОЗ України від 28.03.2020  №722 «Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)».

  1. Керівникові робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації виконавчого комітету Хустської міської ради здійснити належний контроль за проведенням на місцях медичними працівниками закладів охорони здоров’я м.Хуст медико-санітарного нагляду за контактними із підтвердженим випадком захворювання на COVID-19 та надання медичної допомоги в осередку інфікування COVID-19 відповідно до вимог наказу МОЗ України від 28.03.2020 №722 «Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)».
  2. Виконавчому комітеті Хустської міської ради, забезпечити в повному обсязі проведення карантинних та дезінфекційних заходів, спрямованих на запобігання поширенню COVID-19 у місті Хуст.
  3. Хустському відділу Національної поліції в Закарпатській області забезпечити контроль за режимом самоізоляції та карантинними заходами на території міста Хуст.
  4. Начальнику Хустської районної філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України» Караслай М.М.:

5.1. Здійснювати організацію протиепідемічних заходів в осередках інфікування COVID-19 відповідно до вимог наказу МОЗ України від 28.03.2020 №722 «Організація надання медичної допомоги хворим на корона вірусну хворобу (COVID-19)».

  1. Керівнику робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, Хустській районній філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України», Хустському відділу ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області, Хустському відділу Національної поліції в Закарпатській області, Хустському МРВ УДСНС у Закарпатській області:

6.1. При підтвердженні інфікуванню COVID-19 забезпечити:

 

– визначення та маркування меж територій карантину шляхом встановлення інформаційних знаків, табличок про введення особливого режиму проведення протиепідемічних заходів;

 

– інформування населення про визначення меж територій карантину, а також впровадження профілактичних, протиепідемічних та інших заходів;

 

– належне облаштування (освітлення, шлагбауми, санітарні бар’єри наявність необхідної кількості примірників медико-санітарних декларації тощо) контрольно-пропускних пунктів на в’їздах і виїздах із території карантину, осередків спалаху інфекційної хвороби;

 

– пропуск осіб, які залишають території карантину або в’їжджають у неї за умови проведення медичного огляду з безконтактною термометрією і заповнення медико-санітарної декларації та направлення на обстеження осіб підозрою на гострі респіраторні захворювання;

 

– обмеження руху громадського транспорту у місті Хуст, за винятком перевезення персоналу медичних та екстрених служб, підприємств та установ, які забезпечують життєдіяльність населення;

 

– проведення дезінфекційних заходів у жилих, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах, щоденної дезінфекції проїжджої частини доріг, тротуарів, прибудинкових та інших територій населених пунктів;

 

– надання допомоги особам з інвалідністю, особам похилого віку та іншим мало захищеним верствам населення щодо отримання ними пенсій, оплати комунальних послуг, доставки продуктів харчування та предметів першої необхідності з метою зниження ризику їх зараження із залученням працівників соціальних служб, громадських та волонтерських організацій.

 

– контроль за суб’єктами господарювання щодо проведення ними поточної дезінфекції приміщень та реалізацією продуктів харчування в фасованому та ізольованому вигляді. На входах, виходах і в місцях розрахунку провести маркування (позначення) місць перебування відвідувачів для забезпечення дотримання ними безпечних (санітарних) відстаней;

 

– доведення до населення міста Хуст рекомендацій щодо обмеження пересування громадян на власному автомобільному транспорті.

 

– створення формувань цивільного захисту із залученням громадських та волонтерських організацій для проведення великих обсягів робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, зокрема проведення заходів із санітарної обробки людей, спеціальної обробки майна, одягу, транспорту та об’єктів.

 

Керівник робіт з ліквідації
наслідків надзвичайної ситуації
Перший заступник виконавчого
комітету Хустської міської ради                                                 Іван ФЕТЬКО

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ5

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  03 квітня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України, Плану реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018р. №223, розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.03.2020р. №338-р «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту у режим надзвичайної ситуації», з метою забезпечення безпосередньої організації і координації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня:

 

  1. Комунальному некомерційному підприємстві «Хустській центральній районній лікарні ім.Віцинського О.П.» та виконавчому комітету Хустської міської ради:

підготувати механізм (порядок) організації харчування осіб, які залучені до надання медичної допомоги у зв’язку із протидією корона вірусній хворобі (COVID-19) та постійно знаходяться на роботі:

разом з керівниками закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу при коронавірусній хворобі (COVID-19), визначити кімнати відпочинку для працівників поліції.

  1. Хустському відділу ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області, управлінням та відділам Хустської міської ради: управління економіки, управління освіти, релігій та у справах національностей, управління культури, молоді і спорту Хустського виконавчого комітету забезпечити відповідно до компетенції виконання завдання, визначеного пунктом 8 розділу 5 «Рішення з окремих питань» витягу з протоколу №10 засідання Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 року стосовно належного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання установлених санітарно-технічних норм щодо розміщення та перебування осіб чи сімей у готелях, костелах та гуртожитках у частині розміру жилої площі на одну особу під час встановленого карантину згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 (зі змінами).
  2. Хустському відділу ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області, управлінням та відділам Хустської міської ради: управління економіки, управління освіти, релігій та у справах національностей, управління культури, молоді і спорту Хустського виконавчого комітету у строк до 12:00 год. 10 квітня 2020 року надати звіт про виконання розпорядження на електронну адресу: info@khust-miskrada.gov.ua

 

  1. Районній філії ДУ «ЗОЛЦ МОЗ України» в місті Хуст:

4.1. Забезпечити узагальнення вищенаведеної інформації;

4.2. Щодня до 13:00год. подавати зведену інформацію у електронному вигляді за добу та за наростаючим підсумком до регіонального штабу в м.Хуст з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

 

Керівник робіт з ліквідації
наслідків надзвичайної ситуації
Перший заступник виконавчого
комітету Хустської міської ради                                                 Іван ФЕТЬКО

 

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ№ 6

КЕРІВНИКА РОБІТ З ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ

 

від  07 квітня 2020 року.                                                     м.  Хуст

 

Щодо вжиття необхідних додаткових заходів

 

Відповідно до статей 75 і 76 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11, Плану реагування на надзвичайні ситуації державного рівня, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 №223, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», Положення про штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ від 26.12.2014 р. №1406, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.01.2015 за № 47/26492, розпорядження  міського голови від 27.03.2020 № 33 «Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», з урахуванням завдань визначених дорученням Прем’єр-міністра України 03.04.2020 №12702/14/1-20 за результатами наради членів Державної комісії з питань ТЕБ та НС 3 квітня 2020 року з метою забезпечення безпосередньої організації і координації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 в м. Хуст:

 

  1. З метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню на території міста Хуст коронавірусної хвороби (COVID-19) з урахуванням статей 29, 30, 32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» і постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», виконавчий комітет Хустської міської ради запроваджує відповідно до законодавства додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, зокрема щодо пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних і святкових днів (з 00 год. 01хв. суботи до 6 год. 00 хв. (святкових) днів, починаючи з 13 год. 00 хв. 07 квітня 2020 року)
  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Керівник робіт з ліквідації наслідків
надзвичайної ситуації ­Перший заступник
виконавчого комітету Хустської міської ради                             Іван ФЕТЬКО

 

Опубліковано: 08.04.2020 1244 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Хустська міська рада оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності
Хустська міська рада            ОГОЛОШУЄ КОНКУРС з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Хустської міської територіальної громади з метою визначення ринкової вартості майна для передачі у користування на умовах оренди, а саме: нежитлове приміщення другого поверху будівлі сільської ради, за адресою: с.Липча, вул. Центральна, 35, загальною площею… ...
У Хустській міській раді засідали постійні депутатські комісії
У ході підготовки до ІІ пленарного засіданні VI сесії Хустської міської ради VIII скликання, яка відбудеться 26 липня, відбулися засідання постійних комісій. Депутати погодили перелік питань, які пропонуються до розгляду на сесії. Значну увагу приділили бюджетному питанню. Члени постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, автотранспорту, зв’язку, промисловості та торгівлі… ...
Норми Бюджетної декларації на 2025-2027 роки матимуть негативний вплив на місцеві бюджети Закарпаття
28 червня 2024 р. Уряд схвалив Бюджетну декларацію на 2025–2027 роки. Про те, як її норми відображаться на бюджетній сфері Закарпаття, розповіла Юлія Траньович, консультантка з бюджетних питань Асоціації міст України в Закарпатській області. Бюджетна декларація містить низку норм, які матимуть негативний вплив на місцеві бюджети. По-перше, це зниження на 4% частки ПДФО, що зараховується до… ...
Звернення до операторів ринку харчових продуктів
У зв’язку із частими відключеннями електроенергії завчасно подбайте про наявність альтернативних джерел електроенергії (бензинові або дизельні генератори, портативні електростанції, автомобільні рефрижератори тощо). Адже за відсутності джерела живлення перестає працювати холодильне та морозильне обладнання, що призводить до псування харчових продуктів адже ковбаси, сири, м’ясо, риба, молочні та інші продукти стають непридатними та небезпечними для споживання, уразі… ...
Засідав виконавчий комітет Хустської міської ради
Сьогодні, 19 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Хустської міської ради, яке провів в.о. міського голови Василь Губаль. Участь у роботі засідання взяв заступник міського голови Павло Тесличко та керуючий справами виконавчого комітету Ерік Шимоня. Члени виконкому опрацювали понад 40 актуальних питань, що стосуються життєдіяльності територіальної громади, та прийняли по них відповідні рішення. Серед головних… ...
Марія Андрейко: «Рекрутинг – альтернатива мобілізації»
Рекрутинг та мобілізація – це різні процеси, які не можна прирівнювати, оскільки одне жодним чином не замінює інше. Рекрутинг – це спосіб покращити сервіс для громадян, які готові доєднатися до ЗСУ. Таким чином можна підготуватися до військової служби в обраному підрозділі. Про це наголошує заступник начальника штабу з мобілізаційної роботи 72 батальйону Хустської територіальної оборони,… ...