Хустська міська рада

Виконавчий комітет повідомляє

Розпочинається перереєстрація громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Хустської міської ради.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2011 року №238 “Про Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов”, з метою створення єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, що сприятиме налагодженню чіткого та прозорого обліку громадян, які перебувають на квартирному обліку, виконком Хустської міської ради повідомляє всіх громадян, які перебувають на квартирному (кооперативному) обліку, про необхідність проходження перереєстрації.

Для цього потрібно подати в управління житлово-комунального господарства Хустської міської ради документи, перелік яких передбачений формою, затвердженою Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

А саме:

  1. Довідки з місця проживання про склад сім’ї та реєстрацію (Ф-№2) всіх членів сім’ї, які перебувають на квартирному (кооперативному) обліку.
  2. Копії свідоцтва про право власності та технічного паспорта (у випадку проживання у приватизованій квартирі). Для громадян, які винаймають житло в будинку державного або громадського житлового фонду – копія договору піднайму, в будинку житлово-будівельного кооперативу, об’єднання співвласників багатоквартирного будинку або в будинку (частині будинку), квартирі, що належить громадянину на праві приватної власності – копія  договору найму.
  3. Копії паспортів (ст. 1, 2 та всі сторінки реєстрації) черговика та дорослих членів сім’ї, копії свідоцтв про народження неповнолітніх дітей.
  4. Копії довідок про присвоєння ідентифікаційного номеру всіх членів сім’ї, в т.ч. неповнолітніх дітей.
  5. Довідки з місця праці (навчання) черговика та дорослих членів сім’ї, копія пенсійного посвідчення.
  6. Копія свідоцтв про одруження (народження неповнолітніх членів сім’ї) та інші документи, які засвідчують зміни у складі сім’ї.
  7. Довідка з бюро технічної інвентаризації про наявність або відсутність у черговика та членів його сім’ї нерухомого майна та приватизованої житлової площі.
  8. Копії документів, які дають право на включення черговика у пільгову чергу, завірені у встановленому порядку.

Прийом документів проводиться щодня з 14.30-18.00 год. за адресою: вул. 900-річчя Хуста, 27, управління житлово-комунального господарства.

Громадяни, які, станом на 01.01.2012 р., не пройдуть перереєстрацію квартирного (кооперативного) обліку, до Єдиного державного реєстру внесені не будуть, та, відповідно до ст. ст. 34, 42 Житлового Кодексу України, не вважатимуться такими, що потребують покращення житлових умов.

Аналогічно перереєстрація проводиться на підприємствах (установах, організаціях), що ведуть самостійний квартирний (кооперативний) облік. Для цього, черговикам цих підприємств (установ/організацій), потрібно подати необхідний пакет документів для проходження перереєстрації квартирного (кооперативного) обліку за місцем праці.

Додаткову інформацію по даному питанню можна отримати за номером телефону 4-35-75.

Комісія по житлових питаннях.

Опубліковано: 23.09.2011 4774 Переглядів
Поділитися

Також може бути цікавим

Стартує грантовий конкурс «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії»
Деталі конкурсу за посиланням: https://uyf.gov.ua/programs/kariernyistart. Кінцева дата подачі заявок до 7 серпня 2024 року. У разі виникнення питань чи пропозицій – прохання звертатись –  uyf.inbox@gmail.com. або за тел. 246 62 36. Стежте за оновленнями та можливостями Українського молодіжного фонду на https://www.facebook.com/uyf.gov.ua/ та безпосередньо на веб-сторінці – https://uyf.gov.ua/   Детальніше: «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії» (2)… ...
«Вітрина-1201»: Пенсійний фонд інформує про надання житлових субсидій та пільг
Пенсійний фонд України продовжує працювати над  удосконаленням системи надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Першим кроком стала автоматизація процесу їхнього призначення. У зв’язку з цим до 1 січня 2023 року управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, виконавцям комунальних послуг необхідно було зареєструватися в електронному кабінеті на офіційному вебпорталі Пенсійного фонду України… ...
Відео з відкриття Алеї пам’яті Героїв у місті Хуст
...
З Днем державності України!
Сьогодні, 15 липня, Україна відзначає День української Державності. 3 цієї нагоди в Хустському міському парку біля памʼятника Янголу-революціонеру відбулися урочисті заходи. Участь у них взяло керівництво Хустської міської ради та району, громадськість. Хвилиною мовчання та покладанням квітів помʼянули тих, хто за понад тисячолітню історію боровся за українську державність і поклав за неї своє життя. Далі… ...
У Хусті відкрили Алею пам’яті Героїв
Символічним та водночас скорботним став недільний день урочистого відкриття Алеї пам’яті Героїв – земляків, які полягли за свободу і незалежність Батьківщини у російсько – українській війні. 14 липня Хустська територіальна громада, керівництво міста й району, військовослужбовці, ветерани, священнослужителі, рідні та близькі полеглих воїнів, представники установ і організацій, депутати, старости, жителі та гості зібрались тут, аби… ...
128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада відзначає 102 річницю від дня створення
12 липня 1922 року вважають офіційною датою заснування 128-ї бригади. За роки існування завдяки подвигам, відвазі й хоробрості бійців бригада стала справді легендарною.Вічна пам’ять воїнам, які віддали своє життя у бою з ворогом.Низький уклін та шана військовослужбовцям, які сьогодні стоять на варті нашої безпеки, суверенітету та незалежності держави.Закарпаття пишається!Слава Україні!Героям слава! ...