Хустська міська рада

Комісія по продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Хуст або прав на них на конкурентних засадах

 

ПРОТОКОЛ №1

засідання комісії по продажу  земельних ділянок несільськогосподарського призначення у м. Хуст або прав  на них на конкурентних засадах

( відповідно до рішення №348  ІV сесії VІ скликання Хустської міської ради від 30.06.2011 року)

 

13.07.2011 року                                                                                               м. Хуст

 

Присутні:       Гелеван В.І.

Сабадош В.М.

Смерека І.В.

Якоб С.П.

Чепка М.А.

Шегута Я.Ф.

 

Порядок денний.

І.  Про внесення до переліку для продажу на конкурентних засадах земельну ділянку в центральній частині міста розташовану на майдані Незалежності.

 

І. Комісія, провела виїзне засідання, оглянула  територію в центральній частині міста на майдані Незалежності поряд із будівлею Хустської райдержадміністрації (див. додаток до протоколу)

Слухали:

Чепка М.А. висловив думку  щодо інвестиційної привабливості використання території для комерційної забудови;

Якоб С.П. зауважила, що  на даній території  в проекті реконструкції центральної частини міста Хуст  передбачено розташування комерційного об’єкту.

Смерека І.В. наголосила, що у відповідності до ст.136 Земельного кодексу України,  постанови Кабінету міністрів №555 від 25.05.2011року для включення в перелік земельних ділянок для продажу на земельних торгах під час розроблення проекту містобудівної  документації необхідно  провести громадські слухання.

Шегута Я.Ф. вніс пропозицію,  при розробці проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки врахувати необхідність забезпечення вільного доступу до  об’єктів, які розташовані на  суміжних земельних ділянках.

вирішила:

Рекомендувати Виконавчому комітету Хустської міської ради:

  1. Замовити проект містобудівної документації ( містобудівні умови та обмеження, з врахуванням усіх наявних інженерних мереж та визначенням їх охоронних зон) з прогнозованими правовими,
    економічними та екологічними наслідками забудови земельної ділянки
    в центральній частині міста на майдані Незалежності поряд із будівлею Хустської райдержадміністрації,  орієнтовною площею 0,2 га .
  2. Забезпечити  проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації .
  3. За результатами громадського обговорення включити до переліку що підлягають продажу на конкурентних засадах земельну ділянку в центральній частині міста на майдані Незалежності поряд із будівлею Хустської райдержадміністрації,  орієнтовною площею 0,2 га.
Поділитися